L’alcaldessa de Bejís valora molt positivament els trobades

L’alcaldessa de Bejís, María José Madrid, ha valorat de forma molt positiva la celebració dels trobades de escoles en valencià divendres passat en la localitat.

Una trobada en el qual es van donar cita al voltant de 2.200 persones, de les quals 1.800 eren alumnes i alumnes de les comarques de l’Alt Palancia, Alt Mijares i Camp de Morvedre. També va haver-hi al voltant de 300 docents.

Per a Madrid, la trobada “va suposar un esdeveniment històric a Bejís, on mai s’havien donat cita tantes persones en una mateixa jornada.”

Un esdeveniment festiu “en el qual va regnar el bon ambient” i del que l’alcaldessa ha volgut destacar “la bona organització.”

La primera edila també ha posat de manifest que “a Bejís poguérem viure una experiència molt agradable, de convivència entre dues formes de veure les nostres llengües, dues maneres que van de la mà, sense que existisca problema algun perquè partim del convenciment que les llengües han de ser sempre instruments de concòrdia i integració.”.-   Comunicado de prensa – Foto:IP